fofo so'oga

tala fou

Le fa'aleleia o feso'ota'iga eletise

Na te lagolagoina vaega autu o fesoʻotaʻiga eletise e aofia ai felauaiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, IT, tausiga faʻafomaʻi, mea faigaluega fale, ma isi. .E oʻo mai i le taimi nei, o le fesoʻotaʻiga ua atiaʻe i totonu o se oloa faʻapitoa ma faʻapitoa faʻatasi ai ma se vaega atoa o oloa, ituaiga mauoa ma faʻamatalaga, ituaiga eseese o fausaga, vaevaega o faʻatonuga faʻapolofesa, faʻamatalaga manino o alamanuia, ma faʻamatalaga faʻapitoa.

I se tulaga lautele, o le atinaʻeina o tekonolosi fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu ai uiga nei: maualuga-saoasaoa ma numera faʻasalalau faʻasalalauga, tuʻufaʻatasia o ituaiga eseese o faʻasalalauga faʻailoga, faʻaitiitiga o le tele o oloa, tau maualalo o oloa, faʻafesoʻotaʻi auala faʻamutaina laulau.Fa'apipi'i, tu'ufa'atasiga module, fa'apipi'i faigofie ma isi.O tekinolosi o loʻo i luga o loʻo faʻatusalia ai le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga tekonolosi, ae e tatau ona maitauina e le manaʻomia le tekonolosi i luga mo fesoʻotaʻiga uma.O feso'ota'iga i matā'upu lagolago 'ese'ese ma 'ese'ese fa'aaogā si'osi'omaga o lo'o iai mana'oga atoatoa mo tekonolosi o lo'o i luga.

O le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻaititia (ona o le atinaʻeina o mea laiti ma mama mo le tele o oloa, o loʻo i ai ni manaʻoga faapitoa mo le va ma foliga vaaia tele ma le maualuga, ma o manaʻoga mo oloa o le a sili atu ona saʻo, e pei o le tele o le uaea-i. feso'ota'iga laupapa. Filifiliga lelei o le la'ititi la'ititi 0.6mm ma le 0.8mm), maualuga maualuga, fa'asalalau televave, atina'e fa'atuputeleina.Miniaturization o lona uiga o le mamao ogatotonu o le connector e laʻititi, ma maualuga density o le ausia lea o se numera tele o cores.O le aofaʻi o fesoʻotaʻiga lelei o fesoʻotaʻiga PCB (lolomi lolomi) e oʻo atu i le 600 cores, ma le numera maualuga o masini faʻapitoa e mafai ona oʻo atu i le 5000 cores.O le televave o fesoʻotaʻiga e faʻatatau i le mea moni e manaʻomia e komepiuta faʻaonaponei, tekinolosi faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga le fua faatatau o le taimi o le faʻasalalau faʻailoga e oʻo atu ai i le megahertz frequency band ma le taimi pusi e oʻo atu ai i lalo-miliseconds, o lea e manaʻomia ai fesoʻotaʻiga faʻasalalau maualuga. .Ole maualuga ole taimi ole fa'afetaui ile atina'eina ole millimeter wave technology, ma RF coaxial connectors ua ulufale i le millimeter wave working frequency band.

Bexkom o loʻo taulaʻi i le atinaʻeina, gaosiga ma suʻesuʻega o fesoʻotaʻiga eletise mo le tele o tausaga, mulimuli i luga o le laina pito i luma i le maketi, ma faʻafesoʻotaʻi taimi ma malamalama i faʻatalanoaga lata mai ma tagata faʻatau ma le maketi ina ia mautinoa o le atinaʻeina o le kamupani ma le atinaʻeina o oloa. fa'atonuga ma maketi fa'atasi.Bexkom fa'asologa o feso'ota'iga lapotopoto sa i ai pea i luma o le maketi ma manaoga o tagata fa'atau, ma ua atia'e se faasologa o oloa ma sitaili eseese ma sitaili.


Taimi meli: Oke-12-2022