fofo so'oga

tala fou

Bexkom Oloa Fou: Malosiaga Fou Fesoʻotaʻi Maualuga Maualuga

E i ai lava nisi o oloa masani e le mafai ona faʻafetaui manaʻoga o tagata faʻatau, o loʻo i ai pea nisi o tagata faʻatau e iai manaʻoga eseese, ma o loʻo i ai pea nisi tagata faʻatau e manaʻomia le fatuina o a latou lava oloa faʻapitoa.O le mea lea, o latou manaʻoga mofeso'ota'igae eseese foi.

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻe ma le faʻaogaina o punaoa fou malosi, o le manaʻoga mofeso'ota'iga malosi fouua faateleina foi.Ae ui i lea, e le o se galuega faigofie le atinaʻeina ma le gaosia o fesoʻotaʻiga malosi fou.Muamua lava, o le tele o fesoʻotaʻiga malosi fou e manaʻomia ai le maualuga o le taimi nei ma le maualuga o le voltage, ma e masani ona faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina i le taimi o le faʻaaogaina, lea e manaʻomia ai le fesoʻotaʻiga e maua ai le maualuga o le maualuga o le vevela, faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻaofuofu teteʻe, elasticity lelei, ufiufi lelei. ma isi meatotino.Ina ia ausia lenei mea, pe a atiaʻe ma faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga, o le filifilia o mea mo fesoʻotaʻiga malosi fou, iloiloga o paʻu, ma le faʻaofiina o le malosi E maualuga tele manaʻoga mo manaʻoga o le gaosiga o le gaosiga ma le saʻo o le gaosiga o gaosiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea faʻavae o le faʻamau faʻapipiʻi lautele o loʻo faia i le apamemea, ae o ituaiga eseese o apamemea e ese le tetee o loʻo iai nei ma le maualuga o le vevela.Le filifiliga o le mamafa Pe a maualuga le substrate ma sili atu le faʻafefe o le vevela, o lona teteʻe o loʻo i ai nei e mafai ona oʻo i luga i le vevela tutusa.Mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e masani lava ona filifilia le uʻamea siliva, ae o le mafiafia o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o le mafolafola o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o le faʻaauauina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma isi mea o le a aʻafia ai le eletise eletise, faʻavevela vevela, ma le maualuga o le vevela o le vevela. so'oga atoa.O nisi fa'amaumau maualuga i le taimi nei ma le lelei o le a liuliuliuli pe mu pe a uma se vaitaimi fa'aoga.

i lenei vaega.I le taimi lava e tasi, ua matou faʻatulagaina tulaga maualuga mo suʻesuʻega, iloiloga mafa'ata'ita'iga o le fa'avevelaina o le fa'atinoga o le oloa, ina ia fa'afefeteina le vevela o le oloae mafai ona sili atu i faamoemoega.
O lo'o ta'ua i lalo nisi o laina fou fou mo feso'ota'iga malosi fou.O le taimi nei ooa tatou oloa e mafai ona oʻo i le va o le 2A ma le 240A.
 

Taimi meli: Feb-17-2023